fredag 24 oktober 2014

Dagens ROS!


Efter min upplevelse på Mekonomen var jag minst sagt irriterad. Hjärnan gick på högvarv medan jag försökte hitta en lösning på mitt problem. Det är fredag eftermiddag, vem kommer att ha tid att hjälpa mig med lamporna? Märkesverkstaden är väl bara att glömma, dessutom lär det bli så in i hoppsan dyrt.

Eftersom jag skulle handla ett par småsaker sprang jag snabbt in i affären. Där inne stöter jag på ett par vänner som jag inte har sett på länge. Jag antar att jag är märkbart stressad och irriterad och efter diverse okvädningsord (över Mekonomen) från min sida får jag ett tips.

Strax får jag än vägbeskrivning jag inte kan redogöra för längre. Inte för att jag körde vilse men stället låg inte där jag fick för mig i alla fall. Nåja, jag hittade dit.

När jag kliver in ser jag att de märkbart håller på att stänga för kvällen. Klockan är väl lite över fyra eller så. Jag förklarar i alla fall snabbt mitt ärende och undrar om det finns möjlighet att få hjälp med lampan. ”Javisst kompis” får jag till svar. ”Inga problem, det ordnar vi”.

Man kan väl säga att det är hyfsat trång att komma år halvljuslamporna men strax är den första på plats. Man måste plocka ur batteriet och sånt för att komma åt men det gick på nolltid. ”ska vi fixa den andra sidan också?” Självklart vill jag det eftersom den säkert kommer att gå sönder snart ändå. De brukar hålla ungefär lika länge. ”javisst kompis, inga problem” säger han.

Det var kanske lite omständigare än vad han först trodde och det måste plockas bort en hel del för att det ska gå att komma åt. Två personer håller på minst i en halvtimme, kanske lite mer, för att få det att funka. Det är en som håller bort grejor medan den andra lyser och tittar i en spegel för att överhuvudtaget se nånting. Det tar tid och jag märker att killen har andra planer för kvällen. Det kommer folk som väntar på honom och så vidare. Tålmodigt fortsätter arbetet tills allt är klart. Jag är fantastiskt nöjd!


Men nu kommer det bästa. Jag hade inga kontanter på mig och menade att jag kunde komma in på måndag och betala. ”javisst kompis, inga problem”. Jag, som absolut främling, alltså betrodd att komma tillbaka med pengar för ett jobb som han gjort! Självklart kommer jag att göra detta och i och med detta inlägg anser jag mig också ha rekommenderat verkstaden till alla er andra som befinner er i Växjö. Det är absolut inte sista gången jag kommer att anlita VÄXJÖ AUTO KLINIK!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...