fredag 6 februari 2015

Hur ska man bete sig?


Jag vet faktiskt inte! Det är få tillfällen då jag känner att jag har fullt koll på läget och vet hur man ”ska” göra. Oftast gör jag lite hur som helst och så blir det därefter. Jag försäkrar att jag inte menar något illa med mina handlingar. Ibland blir det bara plumpt. Jag vill inte påstå att jag inte tänker innan jag talar, det vore en grov överdrift, men jag kan säkert bli lite påfrestande ibland. Det är för att jag inte vet hur man ska bete sig. De självklara sociala rollerna som alla andra verkar kunna utan och innan är inte självklara för mig. Oftast har jag fått lära mig den hårda vägen.

Jag har inte många vänner. Det har jag förlikat mig med, det är vad jag tror i alla fall. Då och då inträffar det dock att jag stöter på nya människor som faktiskt verkar intressanta, jo faktiskt! Det är inte ofta men ett fåtal känner jag ett närmare band till. Dessa är jag oerhört mån om att få lära känna ytterligare. Det är därför jag till varje pris försöker att bygga på vänskapen. Detta är inte alltid uppskattat har jag förstått. Man upplever mig som påträngande och jobbigt fast det enda jag egentligen vill är att uppleva nära vänskap.

Jag behåller masken på för de allra flesta. Känner jag att jag vill lyfta på den och visa vem jag egentligen är under ytan vill jag att du ska känna dig utvald och talar gärna om det också. Kanske lite tydligare och oftare än vad som är nödvändigt.


Förlåt mig, jag vill så gärna men det blir bara fel ibland!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...